Autorijles in Haarlem

Rijschool Haarlem

Begin vandaag nog met Autorijlessen bij Rijschool 023 Haarlem!

Leuk dat je op zoek bent naar rijlessen in Haarlem! Je hebt een goede keuze gemaakt om naar Rijschool 023 Haarlem te kijken, want bij ons ben je verzekerd van een aantal fantastische voordelen en zekerheden! We zijn namelijk een rijschool die ervoor zorgt dat jij je rijbewijs zo snel en gemakkelijk mogelijk haalt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze lessen.

Bij Rijschool 023 Haarlem staan wij voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt achter het stuur, en dat je stap voor stap de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Of je nu een beginner bent of al wat rijervaring hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Daarnaast bieden wij ook flexibele lestijden aan, zodat jij kunt lessen op een moment dat het jou uitkomt. Zo kun je je rijlessen gemakkelijk combineren met werk, studie of andere activiteiten.

Kortom, bij Rijschool 023 Haarlem ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen, professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en flexibele lestijden. Wacht niet langer en neem contact met ons op om je eerste rijles te plannen!

0 jaar
Ervaring

Waarom kiezen voor rijlessen bij rijschool 023 Haarlem?

Rijschool  Haarlem

Geweldig dat je op zoek bent naar een goede rijschool in Haarlem! Bij Rijschool 023 begrijpen wij dat het volgen van een rijopleiding een belangrijke investering is. Daarom willen wij jou de beste kwaliteit rijlessen bieden en zorgen wij voor een persoonlijke aanpak, zodat jij optimaal kunt profiteren van onze diensten.

Gratis proefles in Haarlem

Bij ons begint jouw rijopleiding met een proefles in Haarlem, waarbij we jouw niveau bepalen en kennis maken met jou als cursist. We kijken naar jouw rijgedrag en rijervaring, zodat we een rijopleiding op maat kunnen aanbieden die past bij jouw persoonlijke behoeften en leertempo.

Wij werken uitsluitend met ervaren rijinstructeurs, die jou stap voor stap begeleiden naar het behalen van jouw rijbewijs. Gedurende de rijlessen houden wij de voortgang van jouw rijopleiding bij op een persoonlijke instructiekaart, zodat jij ook zelf inzicht hebt in jouw voortgang.

Een groot deel van de rijlessen vinden plaats in Haarlem, maar na een aantal lessen zullen we ook rijden naar en in de plaats waar jij uiteindelijk gaat afrijden en gaat slagen voor jouw rijbewijs!

Hoog slagingspercentage

Bij Rijschool 023 hebben wij een hoog slagingspercentage bij het afrijden. Dit komt doordat wij iedereen zo goed mogelijk willen voorbereiden op het rijexamen en daarom pas laten deelnemen als hij of zij daar echt klaar voor is.

Kortom, bij Rijschool 023 in Haarlem bieden wij jou een persoonlijke aanpak, ervaren rijinstructeurs en een hoog slagingspercentage. Neem snel contact met ons op voor jouw eerste rijles en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

ZO SLAAG JE!
Meld je aan voor een kennismakingsles met jouw instructeur. Goed gevoel? Dan maak je samen met je instructeur een plan en bekijken jullie welk pakket het beste bij je past.
2 Plan maken
Als je wilt starten maakt je instructeur jouw eigen lesplan. Het lesplan wordt aangepast op jouw rijvaardigheid, inzicht en aanleg.
Het belangrijkste onderdeel om direct na start op te pakken: je theorie. Haal dit op tijd, anders mag je niet afrijden. Je hebt de keuze voor zelfstudie of een theoriecursus op locatie die jouw slagingskans aanzienlijk verhoogt. Zodra je klaar bent voor je examen, plannen wij deze voor je in.
Het grote voordeel van een Tussentijdse Toets is dat je het examenmoment mee kan maken zonder gevolgen. Slagen of zaken is er nog niet bij. Wel kan je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen en vragen over de auto. Ook krijg je na afloop tips mee van de examinator zodat je jouw zwakke punten nog extra kan oefenen voor je echte examen.
4 Examentraining
Om de spanning voor je examen weg te nemen, zal je vooraf het examengebied bezoeken. Zo ben je bekend met de omgeving. Ook zal jouw instructeur het gevoel tijdens het examen nabootsen. Zo weet je beter wat je kan verwachten.
Jouw instructeur maakt op tijd een inschatting wanneer je klaar bent voor je praktijkexamen. Samen met je instructeur plan je dan je examen op tijd in.
6 Rijden maar!
Van harte gefeliciteerd! Je hebt het examen gehaald. Tijd om je rijbewijs aan te vragen en op te halen in het gemeentehuis. Ben je nog geen 18? Ga dan alleen de weg op met iemand die een geldige begeleiderspas heeft. Zorg ervoor dat je voor je examen deze begeleiderspas al hebt aangevraagd.

Haal je rijbewijs in 1x bij Rijschool 023.

Je rijbewijs geeft je de vrijheid die je altijd al hebt willen ervaren.

Veel gestelde vragen

Rijschool 023 heeft de nieuwste lesauto’s. alle auto’s zijn geschikt en betrouwbaar voor de rijlessen en voldoen aan de eisen die het CBR stelt aan een lesauto. 

Dankzij 2toDrive kun jij bij Rijschool 023 al starten met het volgen van rijles als je 16 jaar bent. 16,5 jaar om precies te zijn. Na het volgen van rijles mag je vanaf de dag dat je 17 jaar bent geworden het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e al rijden onder begeleiding van een coach. Lees hier meer over rijlessen vanaf 16,5 jaar.

De proefrijles is gratis bij afname van een lespakket. Anders betaal je eenmalig € 40 voor de proefles.

Ja, het is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets! ! Na afloop van deze proefrijles ga je met een goed lesadvies naar huis. Na een korte eerste uitleg van jouw instructeur gaan jullie samen de weg op. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van jouw instructeur!

De #1 rijschool van Haarlem en omstreken!

Lees onze Google reviews wat klanten over ons zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 397 recensies
Xanthe de Meij
Xanthe de Meij
2023-11-28
Fijne instructeur en individuele aanpak op niveau!
Guido Klaus
Guido Klaus
2023-11-28
Erg goede ervaring gehad bij Younes! Aardige en behulpzame rij instructeur en meteen bij hem geslaagd!
Elisa Vrij
Elisa Vrij
2023-11-25
Enorm fijne en flexibele rijschool, met veel aandacht voor de leerling. Mijn ervaring met Rijschool023 is enorm positief en ik kan deze rijschool absoluut aanbevelen. Younes, bedankt!
Lima de Bok
Lima de Bok
2023-11-20
In 1 keer gehaald bij Nexhat!
Wim Verkroost
Wim Verkroost
2023-11-11
Goeie instructeuren, veel geleerd en mijn rijbewijs is binnen!
Sam van Mulligen
Sam van Mulligen
2023-11-06
Heel goed geholpen, met goede afstemming en inplannen lessen voor examens! En super gezellig!!
CarplayNL
CarplayNL
2023-11-02
Dankje jongens!!!
Lucca Icke
Lucca Icke
2023-10-31
Super fijne rijschool, ik raad 023 100% aan! Ik werd super goed voorbereid op mijn rij examen, waardoor ik vandaag in een keer geslaagd ben! Ik ging altijd met plezier naar rijles. Lieve Sollie (& Youness), dankjewel voor de gezelligheid en de top rijlessen!
Juliusv_o23
Juliusv_o23
2023-10-27
Younes beste rij instructeur heel relaxed en erg gezellig om mee te rijden!!

Laatste nieuws

error: Content is protected !!

GRATIS PROEFLES
AANVRAGEN

Je eerste proefles is gratis als je kiest voor rijschool 023 en geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets..