Autorijles in Haarlem

Begin vandaag nog met Autorijlessen bij Rijschool 023 Haarlem!

Wat goed dat je je aan het kijken bent voor rijlessen in Haarlem. Het vinden van een leuke en goede rijschool is natuurlijk best lastig! Gelukkig ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je kiest voor rijlessen bij Rijschool 023 Haarlem ben je in elk geval verzekerd van een flink aantal voordelen en zekerheden!

Een rijopleiding is een belangrijke investering.
Het is daarom belangrijk om een verstandige keuze te maken voor een goede rijschool.

autorijlejs

Bij Rijschool 023 beginnen je rijlessen met een proefles, in  Haarlem, waarin jouw niveau wordt bepaald.  

Tijdens deze les wordt er kennisgemaakt met de rijinstructeur. En word er tijdens een proefles in Haarlem ook gekeken naar jouw rijgedrag en rijervaring. Aan de hand hiervan worden er rijlessen op maat aangeboden.

De opleiding wordt gegeven door een vaste rijinstructeur die past bij jouw leertempo en persoonlijke leerbehoeften. Zo wordt de voortgang van de rijopleiding bijgehouden op een persoonlijke instructiekaart. Op deze wijze heb jij als cursist zelf ook inzicht in de voortgang van je opleiding en zie je in een oogopslag hoe het in zijn werk gaat.

Een groot deel van de rijlessen worden in Haarlem gegeven, na een aantal lessen zal er ook worden gereden naar en in de plaats waar jij uiteindelijk gaat afrijden en dus gaat slagen voor jouw rijbewijs!.

Waarom kiezen voor rijlessen bij rijschool 023 Haarlem?

  • Super vriendelijke rijinstructeurs, bij jou uit de buurt
  • Altijd dezelfde rijinstructeur
  • Direct starten met je rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
  • zeer professioneel: je krijgt een leskaart
  • Altijd de nieuwste lesauto’s