Hoe gaat een proefles bij rijschool 023 Haarlem?

Een proefles bij rijschool 023 begint meestal met een kennismaking met de instructeur en een korte uitleg over hoe de les zal verlopen. Daarna zal de instructeur je vragen stellen over je ervaring en kennis van het autorijden om zo een inschatting te maken van je niveau en behoeften.

Tijdens de les zal de instructeur je uitleggen hoe de auto werkt en hoe je deze het beste kunt bedienen. Vervolgens ga je samen met de instructeur de weg op om te oefenen met verschillende rijvaardigheden, zoals het schakelen, sturen en het beheersen van de auto.

Tijdens de proefles zal de instructeur ook kijken naar hoe je omgaat met het verkeer en welke verbeterpunten er zijn. Aan het einde van de les zal de instructeur je een advies geven over het aantal lessen dat je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou past.

Het doel van een proefles is om te kijken of er een klik is tussen jou en de instructeur en of rijschool bij jou past. Op basis van deze proefles kun je beslissen of je verder wilt gaan met rijlessen bij rijschool.


Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Rocken

Rocken

Mus magna integer tortor nec montes adipiscing. Ut cursus orci cras condimentum lacus turpis congue praesent duis letius.

All Posts

Leave a Reply

Latest Post

Maak kennis met onze nieuwe huisstijl!

De huisstijl van Rijschool 023 is in een nieuw “2.0” jasje gestoken. Een nieuw jasje dat past bij de missie en hedendaagse ambities van Rijschool 023 en gaat bijdragen aan een grotere herkenbaarheid en zichtbaarheid.

Read More »
error: Content is protected !!

GRATIS PROEFLES
AANVRAGEN

Je eerste proefles is gratis als je kiest voor rijschool 023 en geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets..