Hoe gaat een proefles bij rijschool 023 Haarlem?

De proefles is de perfecte kennismaking voor jou met onze rijschool, begin direct gratis en vrijblijvend.  Zelf in een auto stappen, achter het stuur en gaan en staan waar je maar wilt. Mooi weer, een lekker muziekje aan … heerlijk toch? Maar voor het zover is en je kunt gaan genieten van jouw vrijheid zal je eerst je rijbewijs moeten halen. Wat heb je daar voor nodig? Een auto met een grote L op het dak én een bevoegde instructeur die je kan leren autorijden.

Hoe gaat nou zo’n rijles, vraag je jezelf misschien af. Om daarachter te komen hebben we een gratis kennismaking les, de proefles.

Je kunt het vergelijken met een Open Dag van een school.

Je gaat samen met een ervaren Rijcoach kennis maken met het rijden in een auto. Je Rijcoach zal je uitleg geven over onder andere het functioneren van de auto, de werking van de verschillende pedalen, hoe je het stuur vast moet houden, hoe de versnellings-pook werkt  en hoe je schakelt.

Je Rijcoach kijkt ook naar wat je misschien al zelf weet. Zonder dat je het beseft beschik je vaak al best over wat kennis over het verkeer en de verkeersregels. Denk aan alle indrukken die je hebt opgedaan toen je jong was en achterop de fiets zat bij één van je ouders, of op de achterbank van de auto tijdens de vakantie. Zelfs door het reizen met het openbaar vervoer doe je indrukken en ervaringen over het verkeer op. Uiteindelijk heel waardevol allemaal.

Natuurlijk ben je ook benieuwd wat je rijopleiding gaat kosten, of het theorie-examen moeilijk is en hoelang het gaat duren voordat je examen kunt doen. Tijdens de proefles krijg je van je Rijcoach antwoord op al deze vragen. Mochten je na de proefles nog vragen te binnen schieten, stuur je Rijcoach dan gerust een Appje om deze vragen te stellen. We helpen je graag verder en beantwoorden je vragen altijd zo snel mogelijk..

Aan het einde van de proefles heb je een beetje een idee wat autorijden inhoudt. Je weet wat het ongeveer gaat kosten. Je hebt kennis kunnen maken met onze rijschool en je Rijcoach en je hebt ervaren of jullie bij elkaar passen. Dat laatste vinden we namelijk heel belangrijk voor je. 

Na de Proefles kun je als je aan je rijlessen wilt beginnen jouw beschikbaarheid en het pakket dat je wilt volgen doorgeven. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag en zetten alvast jouw voorlopige planning klaar. 

Nu weet je wanneer je echt van start gaat met jouw rijopleiding! Spannend!

De proefles is een gratis kennismaking met een van onze Rijcoaches en rijschool.

We wensen je veel plezier en succes met je rijopleiding!


Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Rocken

Rocken

Mus magna integer tortor nec montes adipiscing. Ut cursus orci cras condimentum lacus turpis congue praesent duis letius.

All Posts

Leave a Reply

Latest Post

Geslaagd voor mijn rijbewijs en nu?

Je bent geslaagd voor je rijbewijs! Super gefeliciteerd!

Zelf aanvragen, zelf ophalen
Je moet je rijbewijs bij de gemeente zelf aanvragen en zelf ophalen. Vaak kun je hiervoor online een afspraak maken,

Read More »

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Je eerste proefles is gratis als je kiest voor rijschool 023 en geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets..