Motorrijles in Haarlem en omgeving bij Rijschool 023.

Professionele begeleiding voor je motorrijbewijs!

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Haarlem en omgeving? Dan ben je bij Rijschool 023 Haarlem aan het juiste adres. Bij ons kan je te allen tijde uitstekende service en begeleiding verwachten. Al onze instructeurs zijn vakkundig en professioneel opgeleid. Door ons modern en uniek planning systeem kunnen wij jouw vorderingen nauwlettend in de gaten houden. Zo hoor altijd aan het begin van de les wat je kan verwachten en wordt aan het einde van elke les je niveau online bijgehouden. 

Veiligheid hoog in het vaandel!

Wij hervatten per Direct alle Motorrijlessen. Wij houden rekening met de 1,5 meter Norm. Wacht niet te Lang met Aanmelden het kan Druk worden! Bij Rijschool 023 Haarlem beginnen we altijd eerst met de voertuig beheersing, dan krijg je uitleg over de motorfiets en vervolgens leren we je sturen, gas geven, schakelen en remmen. Ruim 85% van onze leerlingen leren we dit in ongeveer 30 minuten. Vervolgens beginnen we met een aantal oefeningen om te kijken hoe je deze uitvoert.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak.

Menu

ACTIE

GRATIS MOTOR PROEFLES AANVRAGEN!

DE REGIO’S WAAR WIJ RIJDEN:

Haarlem, Heemstede, Overveen, Bennebroek, Aerdenhout,
Bloemendaal, Vijfhuizen, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Hoofddorp, Cruquius, Zwanenburg, Badhoevedorp en omstreken

TOP