Opfriscursus Motorrijles bij Rijschool 023 Haarlem

Ook als je al jaren een motorrijbewijs hebt kan een beetje bijscholing geen kwaad.
Als je onzeker geworden bent of lange tijd niet meer hebt gereden, kan het verstandig zijn om eerst weer één of twee lessen te volgen. Motorrijden kan zo weer leuk worden.
Motorrijders en heropstappers kunnen bij ons terecht voor het opfrissen van de voertuigbeheersing en de juiste kijk- en bochtentechniek. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen en het plezier in het motorrijden vergroot.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwe verkeersregels
  • verbeter uw rijvaardigheid met de nieuwste rijtechnieken
  • blijf rijvaardig in het moderne en drukke verkeer

Je hoort het maar al te vaak op het nieuws: als het motorseizoen weer is begonnen is het voor alle weggebruikers weer wennen. Wellicht heeft je motor al maanden het asfalt niet gezien en jij hebt al die tijd lekker warm in de auto gezeten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je in een ver verleden je motorrijbewijs hebt gehaald, maar al jaren niet meer hebt gereden. Je bent weer meer gaan rijden als een automobilist en niet meer als motorrijder. Daarnaast weet je als geen ander dat je op de motor kwetsbaarder bent dan in een auto.

Bij Rijschool 023 Haarlem weten we als geen ander hoe belangrijk veiligheid in het verkeer is en daarom bieden wij nu speciale opfrislessen voor motorrijders aan. Afhankelijk van je ervaring en periode dat je niet gereden hebt, zullen we adviseren om op ons oefenterrein te beginnen of om direct de openbare weg op te gaan. Dit is per situatie verschillend.

GEREDUCEERDE TARIEVEN VOOR OPFRISLESSEN
  • Voertuigbeheersing €40 per uur
  • Verkeersdeelneming €45 per uur
  • Je bepaalt zelf hoe veel opfrislessen je neemt!
Groepslessen

Bij Rijschool 023 Haarlem kun je je ook met een groep opgeven. Geef vooraf aan wat je als groep graag zou willen behandelen tijdens de les en onze instructeurs maken er een les op maat van. Je doet dus alleen de dingen die jullie willen doen! Je hebt tenslotte al je rijbewijs.

Menu
Opfriscursus motor aanvragen!
TOP