Over ons

KOM RIJDEN BIJ DE LEUKSTE RIJSCHOOL VAN HAARLEM!

Rijschool 023 uit Haarlem heeft dankzij zijn ervaring en persoonlijke aandacht hoge slaging-percentages. Bent u op zoek naar een professionele rijschool in Haarlem en omgeving, die deskundig rijles geeft en zorgt dat u zo efficiënt mogelijk uw rijbewijs behaalt, dan bent u bij Rijschool 023 aan het juiste adres. Rijschool 023 is een rijschool waarbij veel PASSIE en GEDREVENHEID naar voren komt. Bij ons staat de leerling centraal. De kracht van Rijschool 023 zit vooral in de goede en sfeervolle begeleiding en we hebben aandacht en geduld voor onze leerlingen. De lessen worden op maat gemaakt en waar nodig bijgesteld.

Wij zijn het adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. Graag willen wij je uitnodigen voor een proefles bij Rijschool 023.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Hoog slagingspercentage
  • Online reserveringssysteem
  • Ervaren rijinstructeurs
  • Centraal in examengebied!
  • Duidelijkheid
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Resultaatgericht

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het inschrijfformulier hiernaast >>! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

Veel gestelde vragen

Dankzij 2toDrive kun jij bij Rijschool 023 al starten met het volgen van rijles als je 16 jaar bent. 16,5 jaar om precies te zijn. Na het volgen van rijles mag je vanaf de dag dat je 17 jaar bent geworden het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e al rijden onder begeleiding van een coach. Lees hier meer over rijlessen vanaf 16,5 jaar.

De proefrijles is gratis bij afname van een lespakket. Anders betaal je eenmalig € 40 voor de proefles.

Ja, het is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets! ! Na afloop van deze proefrijles ga je met een goed lesadvies naar huis. Na een korte eerste uitleg van jouw instructeur gaan jullie samen de weg op. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van jouw instructeur!

Gebaseerd op 294 recensies.
Angela Kumar
Angela Kumar
2022-07-16
Hele fijne rijschool, zeker een aanrader! Youness was mijn rij instructeur. Het was altijd gezellig en een goede sfeer. Alles wordt goed uitgelegd en met veel geduld, zodat je goed voor je examen bent voorbereid.
Eva Bakker
Eva Bakker
2022-07-15
In 1 keer geslaagd! Super fijne lessen gehad en ga nu met veel zelfvertrouwen de weg op
M Van Zeelt
M Van Zeelt
2022-07-15
Super rijschool! Instructeur Nexhat was geduldig en wist altijd de juiste feedback te geven. Rijschool zelf was altijd duidelijk in planning en overzicht.
Sem Kalee
Sem Kalee
2022-07-14
Binnen 30 lessen, 1 keer geslaagd! Leuke enthousiaste instructeur die er voor je is om je te helpen slagen.
Thijs Ansems
Thijs Ansems
2022-06-14
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Met als rij- instructeur nexhat. Was altijd gezellig in de auto en had een top instructeur. Het was een lang, maar goed proces. Ik raad iedereen deze rijschool aan.

TOP