Spoedopleiding

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen?

IN 6 DAGEN of in één maand!

Bel dan snel voor een gratis intake les. Een normale rijopleiding duurt ongeveer 3 á 6 maanden, maar met een spoedcursus kun je dit verkorten tot wel 10 dagen!

Alle lessen van de spoedcursus vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00. Vergeet niet dat je zonder theoriecertificaat niet mag afrijden. Die moet dus voor de rijopleiding behaalt worden. 

Het op tijd plannen van de uren die je gaat lessen, het plannen van je praktijkexamen en eventuele TussenTijdseToets zijn andere belangrijk aspecten om deze spoedcursus met succes af te kunnen ronden.

Veel gestelde vragen

Bij teveel uren ontvang je de kosten van de ongebruikte uren retour

Onze rijlessen duren 60 minuten.

Prijzen zijn incl. 21% btw.

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van € 300,- boven de pakket prijs zie onze tarieven pagina.

Thijs Ansems
Thijs Ansems
2022-06-14
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Met als rij- instructeur nexhat. Was altijd gezellig in de auto en had een top instructeur. Het was een lang, maar goed proces. Ik raad iedereen deze rijschool aan.
Jils Faber
Jils Faber
2022-06-10
Top rijschool!! Ben in 1 keer geslaagd met Nexhat als instructeur, net als mijn vrienden die bij hem zaten. Geslaagd met het pakket van 35 lessen. Ik ben altijd goed begeleid en ben dan ook meer dan tevreden over het hele proces. Dus Nexhat nogmaals bedankt voor alles.
Wahiba Aabidi
Wahiba Aabidi
2022-06-03
Zeer goede lessen en altijd super gezellig in de auto heb een fijne begeleiding gehad waardoor ik in 1 keer ben geslaagd!
Belle van Nimwegen
Belle van Nimwegen
2022-06-03
In 1x geslaagd :)

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN!

TOP